Про це заявив голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко в Слов’янську під час відкриття Донецького обласного осередку партії. Його очолив народний депутат, член Комітету з питань правоохоронної діяльності Владлен Неклюдов, секретарем став народний депутат Володимир Воронов.

Під час прес-конференції Владлен Неклюдов акцентував, що головною метою партії є розвиток області, а вибір місця для партійного офісу має символічний характер. «Ми хотіли саме тут, у Слов’янську, розпочати партійне будівництво і тим самим дати сигнал всій області, що хочемо розвивати Донеччину. Цей край незвичайний, тут живуть люди, які не здаються навіть у найкритичніших умовах», — підкреслив він.

У контексті виборів Олександр Корнієнко пояснив: «У Донецькій області особлива ситуація. Тут немає облради. Тут військово-цивільна адміністрація. Тому ми говоримо про класичні місцеві вибори, які проходитимуть у відносно невеликих населених пунктах. Ми хочемо допомогти мешканцям міст, ОТГ, селищ оновити свою владу, привести до місцевих рад людей, які будуть наступні п’ять років відповідати за розвиток свого регіону, ухвалювати конкретні рішення. Можливо, це будуть нові люди від нас, можливо, більш досвідчені. Але точно це будуть люди, які поділяють наші цінності — цінності політичної порядності, професіоналізму та патріотизму до свого міста і всієї країни».

І хоча більшість питань на зустрічі з журналістами та місцевими активістами стосувалася саме виборів, у партії, як повідомляє прес-служба «Слуги народу», наголошують: обласні осередки партії не є передвиборними штабами й працюватимуть також і після голосування.