Рефері — Катерина Монзуль, інформує офіційний сайт УАФ.

Таке рішення викликає певний подив. Адже до харків’янки виникло чимало претензій за суддівство зустрічі 29-го туру УПЛ «Зоря» — «Олександрія». На думку багатьох, її помилки вплинули на рахунок. Постраждала луганська команда, яка веде боротьбу за «срібло». 

Відомий у минулому арбітр киянин Сергій Шебек розкритикував Монзуль та її відеоасистента Віталія Романова з Дніпра за роботу на згаданому матчі. Не переповідатимемо всі його висловлювання, але, повірте, він навів багато конкретних епізодів, у яких помилялася ця суддівська пара.

«Я б порадив Каті перейти в жіночий футбол і працювати там, у чоловічому їй робити нічого», — такий суворий вердикт Шебека. Але такої думки, на жаль, не тільки він один...

Однак продовжимо знайомство з суддівською бригадою кубкового фіналу. Асистенти рефері — Марина Стрілецька (Суми) та Олександра Ардашева (Київ), четвертий арбітр — Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

За VAR відповідатиме знайомий нам Романов. До слова, саме бригада Монзуль працювала на обох півфіналах Кубка. І загалом впоралася із завданням. То, може, і сьогодні мине без ексцесів.

Отже, матч «Динамо» — «Ворскла» відбудеться на ОСК «Металіст» у Харкові. Початок о 21.30. Телетрансляція наживу на каналах «UА: Перший» і «Футбол-1».