Вони підготували і відправили на передову захисникам України майже дві сотні півторалітрових пляшок і 80 п’ятилітрових бутлів якісної питної води.

Цього разу її у зоні проведення ООС отримають добровольці-парамедики, котрі перебувають біля села Піски на Донеччині. Останніх добре знає полтавка, Народний герой України, колишня військовослужбовиця батальйону «Луганськ-1» Вікторія Мірошниченко, яка продовжує свою волонтерську діяльність. Вона допомагала землякам-водоканалівцям вантажити гостинець для побратимів, який за нинішньої спеки стає для них справжнім скарбом. Адже, за словами пані Вікторії, якщо нашим бійцям на передовій питної води сьогодні більш-менш вистачає, то згадані добровольці-парамедики відчувають її дефіцит. Оскільки на їхній теперішній базі вони повністю забезпечені тільки технічною водою.

Водночас керівники «Полтававодоканалу» та їхні підлеглі завжди готові допомогти. Тим паче що живлюща рідина, яку вони піднімають на поверхню з глибоких свердловин, за всіма параметрами якості вважається однією з кращих в Україні. У пластикові пляшки та бутлі її розливають на підприємстві з дотриманням необхідних стандартів якості та безпеки.

Фото надано прес-службою «Полтававодоканалу».