Цього разу Володимир Кузнєцов і Олексій Столяров, які приховуються за цими прізвиськами, розмовляли із Заєвим від імені відомої шведської екологічної захисниці Грети Тумберг.

Крім екологічних проблем, «Грета» несподівано перейшла на політичні. Але це чомусь не насторожило досвідченого політика, і він погодився із твердженням «співрозмовниці», що Макрон — «жахливий лідер». Вован і Лексус мололи всілякі нісенітниці на підтримку цієї тези. Мовляв, Макрон зрадив західні цінності заради зближення зі Сходом і обстоює російські інтереси. Заєв висловив і свою думку, що президент Франції в майбутньому обов’язково відповість за всі свої дії.

Ці «думки» Заєва пролунали напередодні дострокових парламентських виборів, які відбудуться у країні 15 липня. Політична «короткозорість» і нерозбірливість у виборі телефонних співрозмовників може обернутися для лідера Соціал-демократичного союзу Македонії втратою тисяч голосів виборців. Адже він не вперше стає об’єктом глузувань Вована й Лексуса. Торік вони зателефонували йому й назвалися Петром Порошенком.