Тривав він три дні — з 27 по 29 червня. Забіг відбувався у міському парку «Перемога» і був приурочений до 310-ї річниці Конституції Пилипа Орлика. Його учасником у будь-який із цих днів міг стати кожен охочий. Тим паче що через карантинні обмеження спільного старту не давали. Достатньо було у зручний для кожного час прийти у згаданий парк і пробігти там не менше одного кілометра та зафіксувати все те на відео, а також зробити селфі у парковій зоні. Саме ці відео та фото, надіслані організаторам забігу, стали реальними доказами участі в ньому досвідчених спортсменів і аматорів різного віку.

Ідея заходу полягала в тому, щоб разом, із додаванням дистанції кожного, пробігти 310 кілометрів на честь 310-ї річниці Конституції Пилипа Орлика. Оскільки учасників забігу виявилося більше, ніж очікувалося, то «кілометраж» вони, звісно, перевершили. Однак це тільки потішило організаторів.

Після підбиття підсумків такого незвичного забігу представники міської влади вручили його учасникам подяки та пам’ятні медалі (на знімку).

Фото з сайту департаменту культури, молоді та спорту міськради.