Ветеранський актив Маріуполя читатиме «Голос України» і в новому, 2014-му, році. Це стало можливим завдяки народним депутатам України Володимиру Бойку та Сергію Матвієнкову, котрі знову надали допомогу в передплаті на парламентське видання для ветеранських організацій міста. Їхні представники попросили на сторінках газети подякувати депутатам за можливість більше знати про роботу вищого законодавчого органу, про закони, що готуються, про події, проблеми й досягненнях в економіці, соціальній сфері, культурному житті країни. Ось деякі з відгуків наших читачів.

«До 55-річного ювілею Ради ветеранів війни і праці ПАТ «МК «Азовсталь» активісти ради одержали в подарунок від народних депутатів передплату на газету «Голос України» на друге півріччя 2013 року. Газета дуже цікава й корисна для нашої роботи. Ми, ветерани, — народ допитливий, з великим інтересом стежимо за прийнятими законами і роботою Верховної Ради. Цікавимося всім: наукою, технікою, політикою, мистецтвом, спортом, обговорюємо всі новинки. Газета нам дуже допомагає й усім сподобалася. Спасибі, що не забуваєте ветеранів, допомагаєте нам бути в курсі життєвих питань. Отож висловлюємо величезну подяку народним депутатам Володимиру Семеновичу Бойку та Сергію Анатолійовичу Матвієнкову за надану допомогу в передплаті на газету «Голос України» на 2014 рік.

Голова Ради ветеранів Т. Ростовська».

«Жіноча організація Орджонікідзевського району у вересні цього року відзначила ювілей від дня утворення. Неможливо перелічити всього, що зроблено за ці роки. Урочистий вечір вийшов на славу і пройшов у теплій сімейній обстановці. Завдяки народному депутатові України С. Матвієнкову подарунками були відзначені й ветерани організації. А напередодні новорічних свят разом з теплими поздоровленнями та побажаннями активу жінради за сприяння народних депутатів України оформили річну передплату на газету «Голос України» на 2014 рік. Завдяки цим депутатам у нашому місті надається допомога малозабезпеченим родинам, інтернатам, школам і дошкільним закладам, багатодітним матерям, ветеранам, фронтовикам і багатьом іншим. Напередодні Нового року хочемо подякувати їм за доброту, увагу, тепло й побажати міцного здоров’я на довгі роки, благополуччя їм і їхнім сім’ям.

Актив жінок Орджонікідзевського району Маріуполя».

Маріуполь

Донецької області.

Владимир Бойко.

 

Сергій  Матвієнков.

Фото надані прес-службою народних депутатів.