Овни. Вам випаде можливість поспілкуватися з досвідченими фахівцями. Якщо ви чітко озвучите свою мету, то зможете знайти однодумців і залучити до свого бізнесу нових партнерів.

Тельці. Цей період вдалий для впровадження важливих проектів, організації презентацій, концертів, творчих вечорів. Починаючи нові справи, дослухайтеся до своєї інтуїції.

Близнюки. Приділіть час своїм близьким, організуйте спільні подорожі чи прогулянки на природі. Завдяки теплому спілкуванню ваші стосунки зміняться на краще.

Раки. Цей період подарує можливість активної діяльності, з’являться нові ідеї й плани. Виявивши свої розумові здібності, ви зумієте досягти бажаного.

Леви. Вас переповнюватиме енергія, з’являться нові ділові партнери. Можливо, це будуть люди, якими ви давно захоплювалися. Але успіх прийде після копіткої праці.

Діви. Цей час вдалий для пізнання чогось нового, цікавих подорожей, екскурсій, а також для навчання і роздумів. Ви зможете зрозуміти те, що раніше було загадкою.

Терези. Ви зможете підняти свій авторитет в очах оточуючих, відчуєте власну гідність і впевненість у своїх силах. У житті почнуться позитивні зміни.

Скорпіони. Для вас будуть сприятливими прогулянки на природі, екскурсії до іншого міста. Якщо зумієте переключитися — відчуєте приплив енергії й творче піднесення.

Стрільці. Удача досі на вашому боці. Присвятіть час індивідуальній роботі й улюбленому виду творчості. Це додасть вам сил і надихне на нові проекти.

Козероги. Для вас починається період підвищеної результативності й укладення вигідних угод. Але робота — не привід забувати близьких, приділяйте їм свою увагу й даруйте турботу.

Водолії. Цього тижня знадобляться ваша уважність і посидючість, щоб довести до кінця все задумане й отримати перспективні можливості.

Риби. У вас можуть з’явитися непередбачувані доходи. Можливо, вам віддадуть давній борг чи неочікувано заохотять премією, а може, ви отримаєте подарунок.