Громада створила його для того, щоб жителі не їздили у справах у райцентр — усі документи на одержання соціальних виплат можна подати на місці.

Очолює відділ з питань охорони здоров’я та соціальної політики Ольга Пустомельник.

Фахівці видають довідки соціального характеру. А віднедавна навіть формують заявки на видачу бебі-боксів.

— Ми намагаємося зробити все можливе, щоб у жителів нашої громади не було необхідності їхати по якусь довідку чи для оформлення тих або тих документів у районний центр, наші фахівці формують справи й самостійно доставляють їх в управління соціального захисту населення Захарівської райдержадміністрації, — розповіла керівник відділу з питань охорони здоров’я та соціальної політики Затишанської ОТГ Ольга Пустомельник .

Варто зазначити, що Затишанська громада створила прекрасні умови для роботи співробітників відділу соціального захисту й для комфорту людей, які сюди звертаються. Капітально відремонтоване приміщення, нові меблі, сучасна комп’ютерна техніка, побутові зручності та два кондиціонери для приємної прохолоди створюють справді хорошу атмосферу для всіх.

Нагадаємо, Затишанська ОТГ одна з перших в Одеській області скористалася перевагами реформи децентралізації й уже самостійно надає освітні, медичні, культурні послуги громадянам, створила власне комунальне підприємство.

Одеська область.