Загальна вартість проектів — 7,78 мільйона гривень, з яких 5,84 мільйона — кошти обласного бюджету, повідомив перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк.

Однак в обласному бюджеті на цей рік на співфінансування проектів-переможців конкурсу виділено 4,48 мільйона гривень, тобто бракує 1,36 мільйона гривень. Тому Сергій Свисталюк запропонував насамперед профінансувати проекти Клеванської ОТГ, управління охорони здоров’я Рівненської ОДА та управління освіти і науки ОДА (об’єкти соціальної сфери), а залишок коштів виділити для вибіркового фінансування тих проектів «Рівнеоблводоканалу», які потребують першочергової реалізації. Цю пропозицію підтримали всі члени Конкурсної ради. Тим паче, що директор «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш зауважив, що два об’єкти можуть бути профінансовані пізніше, оскільки їх реалізація не залежить від погодних умов.

Серед проектів-переможців також ті, що передбачають капітальний ремонт частини системи опалення та підготовки гарячої води з погодозалежним автоматичним регулюванням на Комунальному підприємстві «Рівненський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» Рівненської обласної ради; капітальний ремонт системи освітлення прохідних і коридорних приміщень та системи опалення із встановленням ІТП у навчальному корпусі КЗ «Костопільська спеціальна школа І—ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради; капітальний ремонт частини системи опалення із встановленням індивідуального теплового пункту в Оржівському ліцеї Клеванської селищної ради та інші.

Загалом за весь рік на участь у конкурсі було подано 19 проектів загальною вартістю 27,41 мільйона гривень, з яких 20,78 мільйона — кошти обласного бюджету.