Зокрема, їхній парк поповнився двома триколісними моторолерами з електричними двигунами та міні-трактором із навісним обладнанням для прибирання снігу. Оскільки раніше було придбано чотири такі електромоторолери, то тепер згадані комунальники можуть вишикуватись і для своєрідного параду (на знімку). Хоча їхні будні далекі від парадних шикувань. Адже одинадцятьом працівникам відділу доводиться прибирати й, так би мовити, облагороджувати досить значну територію.

Коли врахувати, що цю роботу виконують здебільшого жінки, то неважко здогадатися, наскільки потрібні їм ті донедавна екзотичні триколісні помічники. Тим паче, що останні мають досить місткі причепи-контейнери, які можна використовувати для перевезення найрізноманітніших вантажів і всього необхідного для роботи. Та й сам електромоторолер — зручний, компактний, маневрений і високопродуктивний.

У цьому встигли переконатися хорольські майстри чистоти. Не кажучи вже про екологічність таких моторизованих «коней», їхню поблажливість до довкілля. Зрештою, не менш важливими залишаються й параметри економії. Одного заряду акумуляторів вистачає на 40—60 кілометрів пробігу. Тож фактично без додаткового «підгодовування» такий коник може бігати увесь день...

Ключі від нових електромоторолерів працівникам відділу благоустрою КП «Комунсервіс» вручали його директор Станіслав Булатов і міський голова Хорола Сергій Волошин. Останній запевнив комунальників у тому, що оновлення парку їхньої техніки в рамках міської цільової програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою триватиме й надалі.