Під час зустрічі директорки Благодійної організації "Благодійний фонд "Прем'єр Уржанс Інтернасьональ" в Україні Флаві Папон з представниками Донецької облдержадміністрації.

Про це повідомила директорка Благодійної організації "Благодійний фонд "Прем'єр Уржанс Інтернасьональ" в Україні Флаві Папон (на знімках 1 та 2) під час зустрічі з представниками Донецької облдержадміністрації.

"Нині завершився один із проектів нашого фонду, і ми плануємо передати об'єкти на баланс структур, які адмініструватимуть КПВВ Донецької області у подальшому. Втім, ми не хочемо припиняти роботу. Після відновлення роботи КПВВ знову з'являться потреби у наданні санітарних, соціальних, медичних та юридичних послуг. Ми маємо бажання та фінансові ресурси для реалізації нових проектів, тому спільна робота буде продовжуватись", - наголосила Флаві Папон.

Директор департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку та зовнішніх відносин Донецької облдержадміністрації Оксана Головко зазначила, що нововведення у роботі КПВВ жодним чином не вплинуть на роботу міжнародних партнерів. Навпаки, вони покликані зробити цю діяльність більш комфортною.

Перший заступник голови Донецької ОДА Ігор Мороз висловив свою вдячність представникам організації за співпрацю та підкреслив їхню важливу роль у ефективному функціонуванні КПВВ. Також він розповів про інші проекти, що покликані зробити перетин лінії розмежування більш зручним.

Учасники зустрічі прийняли рішення щодо розробки плану спільних дій. Перш за все, об'єднані зусилля будуть спрямовані на якісне забезпечення санітарних потреб громадян України, які перетинають лінію розмежування.

На знімках:



Директорка Благодійної організації "Благодійний фонд "Прем'єр Уржанс Інтернасьональ" в Україні Флаві Папон.

Фото прес-служби Донецької ОДА.