Подарунки і привітання отримали діти із малозабезпечених родин Дніпропетровська від народного депутата України від КПУ Ірини Спіріної (на знімку) під час новорічного свята в обласній дитячій бібліотеці. А їхні батьки змогли поставити своєму обранцеві нагальні запитання й одержати на них об’єктивні відповіді.

«Новорічне свято — особливе, кожному з нас воно дарує надію, радість, удачу, — звернулася до присутніх Ірина Спіріна. — Нехай новий рік принесе щастя, здоров’я в кожний дім і стабільність у державі».

Питання, що їх ставили депутату представники старшого покоління, стосувалися найгостріших проблем регіону й країни. Багатьох цікавив перебіг медреформи. Люди висловили обурення багатьма перетвореннями — особливо розвалом педіатричної служби. «Ми, комуністи, боремося з таким форматом медичної реформи, яка є розвалом системи охорони здоров’я, — відзначила в бесіді з виборцями депутат. — Рік тому ми підготували законопроект, який скасовує цю реформу».

У словах людей лунало невдоволення закриттям підприємств області, невдоволення руйнуванням історичних пам’ятників. Вони хотіли з перших вуст почути правду про ситуацію з Митним союзом і Євромайданом. Ірина Спіріна розповіла, що Євромайдан став наслідком непродуманої й половинчастої політики уряду. На її думку, стосовно доленосного для держави питання зовнішньополітичної орієнтації політика виявилася непередбачуваною.

«Замість того, щоб запропонувати Президентові й уряду конструктивну програму розвитку держави, українські псевдореволюціонери вирішили знести пам’ятник В. І. Леніну в Києві. Неприпустимо, коли купка вандалів громить історичний пам’ятник», — заявила Ірина Спіріна й пообіцяла, що пам’ятник обов’язково буде відновлено.

Дніпропетровська область.