На знімку: Сергій Сухомлин, Анатолій Сахневич і Віктор Журавський (зліва направо) у новому помешканні.

Нелегкою видалася життєва стежка Віктора. Він виріс у дитбудинку і розпочав свій трудовий шлях 45 років тому на Житомирському льонокомбінаті. Підприємство тоді виділило юнаку місце у своєму гуртожитку. Коли чоловік втратив роботу, а з нею і житло, він багато років бідував, жив по чужих закутках і важко працював. Останнім часом Віктор ночував на одній із міських автостоянок, де допомагав охороняти машини.

У 2018 році чоловік прийшов по допомогу до житомирського територіального центру соцобслуговування. Директора центру Анатолія Сахневича вразила працьовитість і порядність безпритульного підопічного, і він звернувся до міського голови з проханням допомогти Віктору вирішити питання з житлом.

Кімната, яку отримав безхатько, перебуває у комунальній власності міста і включена до фонду житла для тимчасового проживання. Працівники територіального центру соцобслуговування зробили у помешканні ремонт. Віктору також обіцяють оформити субсидію і призначити соціального працівника, котрий ним опікуватиметься.

Фото з сайту Житомирської міської ради.