На знімку: Голова Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак під час відвідин Краматорської української гімназії.

Разом із заступником командувача ООС Євгеном Коваленком та міським головою Краматорська Андрієм Панковим Сергій Бабак побував у Краматорській українській гімназії, щоб подивитись, як працюють навчальні заклади в умовах карантину.

Учні-старшокласники вручили учасникам робочої поїздки значки навчального закладу на знак прийняття їх у гімназійну родину. Під час спілкування з представниками обласної та міської влади й педагогами Сергій Бабак ознайомився з тим, як працює навчальний заклад в умовах дотримання протиепідемічних вимог.

Народний депутат схвально оцінив роботу краматорської гімназії та поцікавився думкою педагогів щодо шляхів розвитку освіти на місцях. На згадку про візит до Краматорська учні гімназії подарували депутату картину, яку вони самі вишили бісером.

Також під час поїздки Донеччиною Сергій Бабак разом із заступником голови облдержадміністрації Юлією Костюніною та радником голови облдержадміністрації Тамарою Лук’янчук побував у Миколаївській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті № 7 та у Слов’янській спеціальній школі № 23.

Глава парламентського комітету поспілкувався з педагогами. Було окреслено перспективи розвитку цих закладів в умовах реформування системи освіти та особливості організації функціонування в умовах адаптивного карантину.
Вихованці Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 продемонстрували вміння різьби по дереву, вишивання бісером та стрічками, а у Слов’янській спеціальній школі № 23 учасникам поїздки презентували здобутки дітей у навчанні та творчості.

Донецька область.

Фото з сайту Краматорської міської ради.