За сімдесят років свого існування заклад таким гарним ще не був. Оновлений дах, утеплені та по-сучасному оздоблені зовнішні стіни, впорядкована територія. А головне — щасливі педагоги, вихованці та їхні батьки. Адже відтепер школа на рівні з іншими міськими. Втім, тут її завжди вважали першою — за взаємовідносинами між педагогами та дітьми, за теплою та дружньою атмосферою.

Капремонт закладу провели в рамках Національної програми «Велике будівництво». Тож на урочистості з нагоди завершення проекту прибули голова ОДА Віталій Федорів, керівники району та міста Володимир Лавасов, Іван Мандич та Любомир Музичка, депутати.

Начальниця районного відділу освіти Городенківської РДА Світлана Івасюк (на знімку в центрі) повідомила, що реконструкцію головного корпусу здійснили в рамках проекту ДФРР з енергоефективності. Із передбачених 12 мільйонів 226 тисяч гривень на ремонт витратили 8 мільйонів. Саме такий результат тендерних торгів, які виграло ТОВ «О. І. Груп».

Усі заплановані роботи виконано. Підприємство додатково замінило двері в класних кімнатах на другому поверсі корпусу. Районна та міська ради виконали свої зобов’язання щодо 10 відсотків співфінансування проекту.

«Городенківська ЗОШ № 2 — уже третій об’єкт, завершений на Прикарпатті у рамках програми «Велике будівництво». Незважаючи на спричинені коронавірусом труднощі, зокрема щодо наповнення місцевих бюджетів, червневу повінь, спільно з органами місцевого самоврядування ми змогли акумулювати необхідний фінансовий ресурс та своєчасно завершити будівництво об’єктів програми. Рівень готовності решти шкіл — майже стовідсотковий. Аналогічна ситуація щодо спорудження інших об’єктів: дитячих садочків і стадіонів», —підсумував Віталій Федорів.

Фото прес-служби ОДА.