На знімку: Олега Ляшка офіційно зареєстрували кандидатом у народні депутати по 208-му округу на Чернігівщині.

«У 208-му окрузі вибудовується мережа підкупу. Вони організовують підкуп, бо в них немає іншого шансу виграти в мене. Це не просто злочин. Це приниження тих людей, які живуть в окрузі, і дискредитація влади. Це на голову не налазить. Але вони це роблять. І я хочу, щоб про це чули і Президент, і Генеральний прокурор, і міністр внутрішніх справ. Нехай зроблять усе, щоб цієї ганьби там не відбувалось», — заявив О. Ляшко.

Лідер Радикальної партії запевнив, що його штаб тримає ситуацію на контролі та повідомляє правоохоронців про порушення закону. «Люди дуже бідні. Їм роздають по 400 гривень до виборів. І обіцяють дати ще по 400, коли люди проголосують. Ми зробили відповідні заяви до правоохоронних органів. Ми щодня повідомляємо про ці факти, ми знаємо людей, які цим займаються», — зазначив політик.

Ляшко наголосив на тому, що порушення виборчого законодавства дискредитують чинну владу.

Нагадаємо, Олег Ляшко має найбільший рейтинг на 208-му окрузі. За даними опитування соціологічної групи «Рейтинг», проведеного на початку липня, за лідера Радикальної партії готові проголосувати 65 відсотків опитаних — серед тих, хто визначився і планує взяти участь у голосуванні. Його найближчі конкуренти не набирають навіть 10 відсотків підтримки.

Фото надано автором.