Овни. Тиждень сприятиме завершенню розпочатих справ. Ваш потенціал розкриється, якщо ви виявите силу волі та витримку. На вихідних бажано відпочити на природі.

Тельці. Бойовий настрій і позитив, отримані разом із зарядом бадьорості, сприяють вашій активності. На вихідних близькі допоможуть вам розслабитися в домашньому комфорті.

Близнюки. Робочий тиждень буде представлений низкою важливих подій. Не проґавте момент і використовуйте всі шанси! Вашої мудрості вистачить, щоб з усім упоратися.

Раки. Вас охопить романтичний настрій. Натхнені ніжними почуттями, ви будете готові на будь-які звершення. Зірки забезпечать вам підтримку в професійній сфері.

Леви. Робочий тиждень ви розпочнете з перспективних проектів і вдалих знайомств. Доля зведе вас із цікавими людьми. Вихідні краще провести з рідними.

Діви. Осіння погода може злегка похитнути ваш емоційний стан. Пам’ятайте, головне — позитивний настрій, з яким ви зможете вирішити будь-які питання.

Терези. За вікном примхлива осінь, але на любовному небокраї в Терезів — весна! Ви надихатимете близьких легкістю й оптимізмом. Сприятливий час для серйозних грошових вкладень.

Скорпіони. Зірки не раз допоможуть вам зробити правильний вибір на цьому тижні, а внутрішній голос підкаже, як вийти із ситуації. Вечірні години присвячуйте відпочинку.

Стрільці. Вам випаде можливість відпочити та набратися сил. Після повного перезавантаження ви з ентузіазмом візьметеся за постановку нових цілей.

Козероги. Бажання знайти компроміс і спокійна реакція дадуть змогу добитися поваги в колективі. Не сприймайте критику на свій рахунок.

Водолії. Розташування планет обіцяє вам удалий тиждень. Знайдіть час для розмови з друзями, які давно чекають можливості зустрітися.

Риби. У вашого страху немає вагомих причин. Відпустіть ситуацію й дозвольте долі все зробити за вас. У цей період насолоджуйтеся плодами своєї праці.