Власниками свого житла стали сироти з Бахмутської та Лиманської об’єднаних територіальних громад, Мар’їнського та Слов’янського районів. Ключі від двох будинків також вручили багатодітним сім’ям Волноваського та Ясинуватського районів.

Багатодітній родині з Мар’їнського району голова Донецької ОДА Павло Кириленко вручив ключі від восьмимісного автомобіля Hyundai. А спеціалізований Fiat Ducato для перевезення осіб з обмеженими можливостями отримав Волноваський районний центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

Звертаючись до присутніх на урочистому заході, Павло Кириленко зазначив, що завдяки спільним зусиллям облдержадміністрації, міських рад, РДА, військово-цивільних адміністрацій, рад ОТГ з’явилася можливість здійснити мрії про власне житло для дітей, які залишилися без батьківського тепла та піклування.

Оселі придбали на умовах співфінансування 50 на 50 за рахунок коштів субвенції з обласної скарбниці та бюджетів міст, районів, ОТГ у рамках виконання регіональної програми «Забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018—2020 роки».

Фото прес-служби Донецької ОДА.