Овни. Правильно розставлені акценти допоможуть досягти бажаного успіху в професійних справах. Можете сміливо розраховувати на підтримку друзів: вони із задоволенням прийдуть вам на допомогу.

Тельці. Цей тиждень не принесе повної визначеності, але підкаже цікаві варіанти для самореалізації. Зірки радять не квапити події. Нині вдалий час для навчання і творчості.

Близнюки. Найближчі дні потішать вас приємними зустрічами й новинами. Виявіть спонтанність і непередбачуваність, а підтримка зірок допоможе реалізувати навіть найзухваліші плани.

Раки. Насолоджуйтесь життям, тим паче що цього тижня буде безліч приводів для радості! Рекомендуємо відкласти всі грандіозні плани й просто відпочити в колі сім’ї.

Леви. Тиждень мине розмірено й неквапно. На роботі вас не обтяжуватимуть складними дорученнями. Авантюрний настрій допоможе організувати цікаве дозвілля на вихідні.

Діви. Можливо, зараз ви живете у надто стрімкому темпі. Щоразу, коли ви починаєте відчувати втому, змінюйте фокус вашої уваги. Приміром, на вихідні можна вибратися на природу.

Терези. Навіть щільний робочий графік не завадить вам знайти баланс і досягти внутрішньої гармонії. Вихідні якнайкраще підходять для відпочинку в колі сім’ї та подорожей.

Скорпіони. Зміни є сходинками до початку чогось дуже хорошого. Не бійтеся змінювати звичну рутину й виходити за рамки. Налаштуйтеся на позитивну хвилю, і все вдасться.

Стрільці. Логіка й концентрація приведуть вас до правильних висновків і рішень. Ви визначитеся, у якому напрямку потрібно рухатися. Підтримка зірок допоможе реалізувати всі плани.

Козероги. На вас чекає насичений тиждень. Ви будете сповнені сил та енергії, щоб швидко вирішити всі важливі питання. Не забудьте приділити час своїй другій половинці.

Водолії. Можливо, виникнуть справи, які потребуватимуть зосередженості й уважності. Вирішувати їх краще спокійно й поступово. Кінець тижня вдалий для зустрічей із друзями.

Риби. На початку тижня ви будете серйозно налаштовані на досягнення поставлених цілей. Зірки гарантують вам успіх у всьому, хай за що ви візьметеся. Доклавши зусиль, ви зумієте досягти висот!