Перебіг робіт оглянули голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко та міський голова Вадим Бойченко.

Уже завершено роботи в дитячій хірургії в Маріупольському ТМО здоров’я матері та дитини. Тут створено стаціонарні відділення хірургічного профілю європейського рівня, де дітям цілодобово надаватимуть планову й ургентну допомогу.

На проведення реконструкції цієї будівлі та оснащення її сучасним обладнанням з міського та державного бюджетів спрямовано 138 млн грн, із них 103 — з бюджету області і 35 — з бюджету міста.

Добігають кінця й роботи у лікарні № 1, що в Кальміуському районі Маріуполя. Тут уже провели термомодернізацію, основну частину ремонтних робіт і встановили нову апаратуру. Ремонт і придбання обладнання для цієї лікарні профінансовано загалом на 59 млн грн.

Ремонт одразу двох відділень — дитячого інфекційного та відділення екстреної допомоги — триває також у лікарні № 4, що в Лівобережному районі міста. Після завершення реконструкції тут буде створено Дитячий регіональний інфекційний центр. На ремонтні роботи, що ведуться з випередженням графіка, загалом спрямовано 68,5 млн грн.