Окрім добре умебльованого просторого сучасного приміщення, дошкільний заклад має яскраві ігрові майданчики, прекрасно облаштовану територію.

«Дитячого садочка в цьому селі не було понад півстоліття. Питання про його будівництво постало ще в 2007 році. Однак дозвільні документи ми отримали лише в 2012-му. Фінансування не було до 2017-го, активна фаза будівництва розпочалася у 2019-му. Однак наприкінці року держава припинила фінансування об’єкта, і лише завдяки народному депутату Вячеславу Рубльову необхідні гроші надійшли», — зазначив на врочистостях голова Підгайцівської ОТГ Юрій Семенюк.

За словами чиновника, села активно розбудовуються, тож він має надію, що це перший, але не останній дитсадок для громади.

«Сподіваюся, що нардепи поклопочуть і включать у державну програму будівництво дошкільного закладу в Струмівці. За співфінансування ми отримаємо із головної скарбниці 90 відсотків коштів, а громада додасть 10 відсотків», — сказав Юрій Семенюк.

Голова подякував керівникам фірм-підрядників — директору будівельної компанії «Інвестор» Андрію Разумовському та директору ТзОВ «Бетон Брук Сервіс» Сергію Стрихарчуку за сумлінну роботу та вручив подяки від Підгайцівської громади.

Фото з відкритих джерел.