Це єдина околиця Львова, де не було повноцінної поліклініки. Тепер тут можна потрапити на прийом до хірурга, невропатолога, травматолога, гінеколога й окуліста. Створено рентген-кабінет та лабораторію.

Як розповів головний лікар 3-ї міської лікарні Вадим Олійник, планують організувати позмінний прийом для дорослих і дітей.

Загальна площа двоповерхової поліклініки, в яку місто інвестувало майже 18 млн грн, — 650 кв. м. Цей медичний заклад обслуговуватиме 32 тисячі мешканців мікрорайонів Рясне-1 і Рясне-2. Крім того, тут також відкрили три амбулаторії сімейної медицини.

Нове приміщення адаптували для людей з інвалідністю, встановили підйомник і спеціальну тактильну плитку. За кошти міського бюджету в лізинг закупили сучасний цифровий рентген-апарат вартістю 4,5 млн грн, а за кошти лікарні — обладнання для лабораторії та кабінету фізичної реабілітації.

Щороку у Львові відкривають одну-дві нові амбулаторії в місцях компактного проживання населення. Вже функціонують 20 амбулаторій сімейної медицини. Міська програма охорони здоров’я передбачає надання первинної якісної допомоги безпосередньо біля дому.