Під час розширеної колегії головного управління з підбиття підсумків роботи за 10 місяців сім правоохоронців отримали заохочувальні нагороди за високі результати у службі й, зокрема, за розкриття резонансних правопорушень.

Начальник обласної поліції Микола Семенишин вручив нагрудний знак «Кращий працівник МВС України» заступнику начальника обласного ГУ НП — начальнику кримінальної поліції Артему Киську.

Старший оперуповноважений відділу оперативних розробок і боротьби з незаконним обігом зброї та вибухівки управління карного розшуку Дмитро Кірдяпкін отримав відзнаку МВС України «Вогнепальна зброя». Відзнакою НПУ нагороджено слідчого відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Ігоря Фоменка. Нагадаємо, ці поліцейські брали участь у викритті міжрегіональної злочинної організації торговців порохом.

Окрім того, правоохоронці отримали подяки від Прем’єр-міністра України, відзнаки від керівництва МВС та Національної поліції.

На розширеній колегії наголошувалося, що за десять місяців поліцейські опрацювали понад 356 тисяч повідомлень громадян. Розкрито більш як 95% вбивств і всі факти завдання смертельних тілесних ушкоджень. Припинено 384 факти збуту наркотиків, з незаконного обігу вилучено понад 85 кг наркотичних і психотропних речовин вартістю майже 13 млн грн за цінами чорного ринку. Вилучено 61 одиницю вогнепальної зброї та понад 96 тисяч боєприпасів. Ліквідовано 19 організованих злочинних груп тощо.

Фото відділу комунікації поліції Донецької області.