Це одна з трьох (є ще Соснівська селищна і Малинська сільська громади) громад Березнівського району. До неї входить 37 населених пунктів, в яких проживає майже 51,5 тисячі людей.

Перша сесія Березнівської міської ради VІІІ скликання була продуктивною. Після формальних процедур, пов’язаних із підтвердженням повноважень новообраного Березнівського міського голови Руслана Пилипчука (самовисуванця) (на знімку), який склав присягу, та 34 депутатів, ведення сесії взяв на себе очільник громади.

До речі, у міській раді представлено сім політичних сил: «Слуга народу» — 9, «Європейська солідарність» — 6, «За майбутнє» і «Сила і Честь» — по 5, «Батьківщина» — 4, «Радикальна партія Олега Ляшка» — 3, «Аграрна партія» — 2 депутата.

На посаду першого заступника Березнівського міського голови затверджено Анатолія Кошманюка, який до цього був Городищенським сільським головою, а також конкурентом на виборах у нинішнього міського голови Руслана Пилипчука.

Депутати також затвердили заступників міського голови з питань діяльності виконавчого комітету Олега Піщанського, позапартійного, який ще працює головою Березнівської РДА; Віталія Старінського, який працював Зірненським сільським головою і обраний депутатом міськради від «Слуги народу»; Богдана Дроженця, що працює керуючим справами виконавчого апарату Березнівської районної ради.

Секретарем міської ради обрано депутата від ЄС Анастасію Власюк. Заступником міського голови з фінансових питань — головним бухгалтером затвердили Наталію Гайдук, яка працює заступником начальника фінансового управління Березнівської РДА. А на посаду керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету міської ради — Наталію Селях, яка має досвід роботи керівником апарату Березнівської РДА.

Рівне.