На знімку: голова обласної ради Володимир Ширма вручив Грамоту Голови Верховної Ради України голові правління ПАТ «Бердичівська фабрика одягу» Галині Стукало.

Зі знаковим ювілеєм колектив привітав голова Житомирської облради Володимир Ширма, який вручив керівництву фабрики Грамоту Голови Верховної Ради України.

«Приємно відзначати, що технологія виробництва та якість вашої продукції відповідають міжнародним стандартам, про що свідчать численні нагороди та дипломи підприємства. Чоловічі костюми, піджаки, пальто з маркою Бердичівської фабрики одягу добре відомі серед шанувальників високоякісного стильного одягу не тільки в Україні, а й у Європі», — наголосив Дмитро Разумков.

Голова Верховної Ради побажав колективу підприємства не зупинятися на досягнутому і крокувати в ногу із сучасними модними тенденціями, працювати з самовіддачею та високою результативністю. Він висловив упевненість у тому, що працівників у щоденній роботі супроводжуватимуть професіоналізм і творча енергія, які дадуть змогу фабриці торувати шляхи до нових звершень.

Фото з сайту Житомирської обласної ради.