В майбутньому тут проходитимуть фахову підготовку 400 учнів і студентів.

Це один із масштабних проектів, спрямованих на відновлення повноцінної діяльності коледжу після його переміщення з Донецька в місто Бахмут. Наразі тут завершено закладку фундаменту та розпочато зведення поверхів, рівень загальної готовності об’єкта становить 20%.

Будівництво розпочалося навесні 2020 року за рахунок коштів ДФРР та обласного бюджету.

Перебіг реалізації проекту обговорювали під час виїзної наради, яку провів заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.

Паралельно тривають роботи з виносу комунікаційних мереж, спорудження гаражів, які вміщатимуть три автобуси для учнів, а також земляні роботи для облаштування метального поля з тренувальними майданчиками на стадіоні «Авангард», що поруч.

Проектом зведення навчального корпусу для КЗ «ДОСКСП ім. С. Бубки» передбачено також будівництво універсального ігрового залу та спеціалізованих спортивних залів з важкої атлетики, боротьби, гімнастики, тиру для стрільби з пневмо-тактичної зброї, актової зали на 200 місць, буфету на 60 осіб, адміністративних, медичних та підсобних приміщень, інженерного блока, автостоянки, а також облаштування на стадіоні «Авангард» бігових доріжок, тренажерного майданчика, майданчиків для стрибків у довжину та висоту, секторів для штовхання ядра, метання диска та молота, тренувального метального поля.

Фото прес-служби Донецької ОДА.