Під час вручення ключів від службового житла співробітникам прокуратури.

Житло на загальну суму 9,8 млн грн придбано в рамках реалізації регіональної програми на умовах співфінансування 50х50 з місцевого та обласного бюджетів.

«Ви особливі люди, які чесно служать нашій державі. За чотири роки нам удалося видати 550 квартир новим маріупольцям. Передусім підтримуємо людей, яких потребує громада. Це вчителі, медичні працівники та працівники правоохоронної системи», — зазначив очільник міста. Вадим Бойченко додав, що муніципальна влада не зупиняється на досягнутому в питанні забезпечення житлом. У планах — будівництво першого в Україні «сталевого дому», де квартири також отримають працівники освіти, медицини та силових структур.

Ірина Венедіктова підкреслила важливість підтримки прокурорів у Донецькій області. «Щодня ви виконуєте свої професійні обов’язки не тому, що хтось змушує це робити, а тому, що по-іншому не можете. Бажаю заслуговувати довіру людей, щоб професія прокурора завжди звучала гордо. Бажаю, щоб ця гордість була підкріплена морально і матеріально», — зазначила Генпрокурор.

Фото прес-служби Маріупольської міськради.