Тут на сучасному обладнанні вже проводять необхідні операції щелепно-лицевої області після аварій та оперативних втручань. За словами міського голови Вадима Бойченка, у роботі відділення впроваджуватимуть новий підхід до лікування жителів міста і регіону. Муніципалітет має необхідний фінансовий ресурс, який спрямовують на розвиток сфери охорони здоров’я. І саме через реалізацію таких проектів, як оновлене відділення, Маріуполь стає відомим як один із провідних медичних центрів сходу України.

«Розвиток медицини є ключовим напрямом для міста, — зазначила секретар міської ради Ксенія Сухова. — Наше завдання — змінювати інфраструктуру, створювати нові умови для лікарів і пацієнтів. Ми пройшли піврічний шлях до відкриття оновленого відділення. Наші лікарі навчалися, в чому неоціненну допомогу надали київські фахівці».

Допомогу у впровадженні нових методів діагностики та лікування надала Всеукраїнська асоціація щелепно-лицевої хірургії. Її голова Василь Рибак зазначив, що у маріупольського центру є вся належна база для розвитку, та поділився амбітним планом: зробити це відділення кращим в Україні.

Фото прес-служби Маріупольської міської ради.