Кошти, необхідні для її придбання, — більш як мільйон гривень — виділила держава у рамках програми забезпечення житлом учасників бойових дій з інвалідністю І та ІІ груп. Привітати щасливу сім’ю з новосіллям прийшли представники міської та обласної влади.

Олег служив у 25-й окремій повітрянодесантній бригаді, був тяжко поранений і пережив непростий період реабілітації. А Марина — військовослужбовець 26-ї окремої артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича. Подружжя виховує двох дітей. У новій оселі Олег, котрий займається музикою і пише власні пісні, вже облаштував для свого захоплення справжню домашню студію. Семирічний Арсен за прикладом батька опановує гру на ударних інструментах, а старша донька Власюків Софія замислюється про військову справу.

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк переконаний: власне житло — це лише невелика компенсація за самовідданість, патріотизм, служіння своїй країні та народу військовиків, які стояли і стоять на захисті незалежності нашої Батьківщини. За даними міськради, нині ще 20 бердичівлян — учасників АТО/ООС та 12 ветеранів афганської війни потребують поліпшення житлових умов.

Фото зі сторінки Олега Власюка у Фейсбуці.