Під час відкриття клініко-діагностичної лабораторії у відремонтованому приміщенні.

Роботи на 135 тис. грн проведені впродовж шести місяців за кошти лікарні. Також придбано нові офісні меблі вартістю 140 тис. грн.

Загалом у лабораторії працює 21 особа. Тут виконують 128 методик, контроль якості роботи клініко-діагностичної лабораторії підтверджено державним експертом. У лабораторії використовується сучасне медичне обладнання. 2020-го лікарнею придбано аналізатор газів та електролітів крові GTNRU GE-300 виробництва Німеччини вартістю 243 тис. грн. Також отримано на благодійній основі від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) холодильник для реактивів.

До цього часу клініко-діагностична лабораторія діяла в будівлі старого зразка без певних побутових умов. У 2020 році тут провели 418 583 дослідження для пацієнтів і первинного, і вторинного рівнів.

Селидівський міський голова Віталій Нешин, директор міської лікарні Ніна Поречна та завідувачка лабораторії Вікторія Рева, оглянувши кабінети для досліджень та їх устаткування, високо оцінили можливості лабораторії.

Фото прес-служби Селидівської міськради.