Спочатку акція відбувалася на центральному майдані Рівного — Незалежності, де протестувальники проголосували за звернення проти підвищення тарифів та наказали народним депутатам подати законопроект про легалізацію офшорного капіталу.

Після майдану протестувальники вирушили до Рівненської ОДА, через яку вирішили передати свої вимоги уряду. Організатори акції стверджують, що це лише попереджувальна акція. Якщо не буде реакції урядовців, поїдуть до Києва. У соцмережах рівняни підтримують протестувальників і готові приєднатися до них.

Схожа акція протесту того самого дня відбулася також у селищі Квасилів Рівненського району, а наступного дня запланована у місті Дубно.

Додамо, що 14 січня депутати Вараської міськради на позачерговому пленарному засіданні підтримали звернення до Президента, Верховної Ради, Кабміну, народних депутатів Віктора М’ялика, Андрія Шараськіна, голови Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг народного депутата України Андрія Геруса щодо необхідності повернення дії пільгового тарифу на електроенергію для споживачів, які проживають у 30-кілометровій зоні атомних електростанцій.

Рівне.

Фото надано автором.