Відома 25-річна сербська акторка театру й кіно Мілена Радулович (знімалася в серіалах «Якось літньої ночі», «Свята принцеса», комедії «Карлики з обкладинки») обвинуватила режисера, сценариста, продюсера і в минулому хорошого актора Мирослава Алексича в зґвалтуванні. 

За її словами, вперше це сталося під час навчання в Державному університеті Белграда на факультеті драматичного мистецтва, який вона закінчила в 2017-му. Тоді 61-літній Алексич викладав у цьому навчальному закладі основи драматичного мистецтва. 

Минулого тижня вже 68-літнього викладача і режисера було затримано поліцією і поміщено під постійний арешт. Це шокувало всю країну, і багато хто відмовляється вірити в правдивість слів Радулович. 

Але під час розслідування поліції вдалося встановити, що Мілена Радулович була не єдиною жертвою похітливого викладача й режисера. Він погрозами й шантажем змусив до близькості ще п'ятьох студенток, дві з яких були неповнолітніми. Поліція звернулася до інших потенційних жертв Мирослава Алексича з пропозицією почати говорити й дати свідчення проти нього, гарантувавши їм повну конфіденційність і захист. Щоправда, і без показань інших жертв у слідчих достатньо фактів для пред'явлення обвинувачення Алексичу й передачі кримінальної справи до суду.