Мітингувальники прийшли до ОДА та облради на майдані С. П. Корольова, де озвучили свої вимоги до уряду, оприлюднені під час попередньої акції протесту.

На розмову з представниками громадськості вийшли заступник голови облради Володимир Ширма та голова ОДА Віталій Бунечко. Останній, зокрема, пообіцяв наступного тижня зібрати в облдержадміністрації робочу нараду і запросити на неї представників енергорозподільчих та енергогенеруючих компаній і НКРЕКП. Посадовці також наголосили, що обласна влада вже надіслала звернення до Президента, Кабміну і Верховної Ради з урахуванням вимог протестувальників, а Антимонопольний комітет ініціював перевірку газопостачальних компаній-монополістів, зокрема ТОВ «Житомиргаззбут».

Згодом учасники акції вирушили до міськради і на десять хвилин перекрили рух на одній із центральних вулиць міста — Великій Бердичівській, вимагаючи зустрічі з міським головою Сергієм Сухомлином. Під час напруженої розмови з очільником міста люди знову порушували питання проїзду в громадському транспорті, тарифів на тепло і водопостачання. Сергій Сухомлин запропонував включити представників громадськості до складу робочих груп із перевірки тарифів на проїзд та комунальні послуги.

У свою чергу, активісти пообіцяли контролювати виконання обіцянок місцевою владою та запланували наступну акцію протесту на 4 лютого.

Фото з сайту zhitomir.info.