На знімку: під час відкриття навчально-практичного центру з підготовки кухарів та кондитерів у Стрию.

Тут є всі умови для професійного розвитку кваліфікованих фахівців, яких потребує курортна зона Моршина та гірських районів.

Створення центру відбулось за підтримки держави та соціальних партнерів. Загалом було залучено 2,5 млн грн. Учні зможуть працювати з якісним новітнім обладнанням та вдосконалювати свої знання на практиці.
«Ми готуємо молодь до реальних умов, в які вона потрапить після випускного. Центр обладнали з допомогою наших партнерів. Це підприємства ресторанного господарства курорту Моршин, рекреаційно-туристичної зони Сколівщини та Стрийщини. Тут будуть працевлаштовані наші випускники», — розповів директор профтехучилища № 34 Олег Кизима.

Директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска заявив, що в найближчі п’ять років кількість випускників у регіоні зростатиме. Створювані проекти корисні для набуття практичних навичок майбутніх спеціалістів, отримання цінного досвіду. Також він зазначив, що відкриття центру відбулось для того, щоб діти знайшли своє місце в житті та отримували задоволення від праці у майбутньому.

Фото прес-служби ЛОДА.