Місцями ожеледь, у західній частині пориви вітру 15—20 м/с, хуртовини (II рівень небезпеки — жовтий). У Карпатському регіоні — невеликий дощ і мокрий сніг (II рівень небезпеки — помаранчевий).

У п’ятницю, 12 лютого, схожа ситуація спостерігатиметься в північних, центральних, східних, Одеській та Миколаївській областях. На дорогах країни, крім південного сходу, ожеледиця (II рівень небезпеки — жовтий). Приріст снігу в західних і північних областях — 10—20 см, у південних, центральних областях — 10—15 см, у східних областях — 5—7 см.

Також очікується значне зниження температури. Так, 12 лютого в західних, Житомирській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській областях на вихідні вночі до 9—16 морозу, в Чернігівській і Сумській областях — до 20 морозу, вдень — до 7—13 морозу.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення, а на окремих ділянках доріг і вулиць — і до припинення руху автотранспорту, застерігають дорожники. Комунальні служби також закликають водіїв бути уважними за кермом, не виїжджати без нагальної потреби власним транспортом. Не паркувати автомобілі на узбіччях доріг для забезпечення належної роботи спеціалізованої снігоприбиральної техніки.

А поки що регіони, як можуть, долають наслідки нинішнього циклону, який пронісся фактично над усією країною.