Біля Верховної Ради в Маріїнському парку триває безстроковий мітинг прихильників Партії регіонів на підтримку курсу Президента Віктора Януковича. На площі перед парламентом сотні людей з різних куточків України стоять з національними і партійними прапорами, грає музика. Перед кожним виступом парламентаріїв, активістів ведучий наголошує: «Європі — так! Безладу — ні!».

Народний депутат Віктор Турманов зазначив: Президент і уряд роблять усе, щоб знайти вихід зі складної економічної та політичної ситуації. Підписання договорів з Росією, зокрема, щодо зниження ціни на газ і надання кредиту, він вважає позитивним кроком, адже це дасть можливість нашій державі розвиватися. «Сьогодні вже підготовлений державний бюджет 2014 року. Кошторис дозволить піднімати економіку нашої держави, виплачувати пенсії, стипендії і допомоги незахищеним верствам населення, які наступного року тричі підвищуватимуться», — сказав народний обранець.

В. Турманов наголосив, що з цього складного становища потрібно виходити всім разом. Протистояння і його посилення до добра не приведе. Тому треба сідати за стіл переговорів. «Я переконаний, що прийде час порозуміння і ми вийдемо із цієї ситуації як народ-переможець. Ми повинні бути конкурентоспроможною країною, а не ходити з простягнутою рукою. Наш народ завжди був мудрим та сильним», — підкреслив парламентарій.

На знімку: 19 грудня 2013 р. Київ, мітинг прихильників Партії регіонів у Маріїнському парку.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.