Овни. Вам необхідно бути терпимішими до людей, і ви відчуєте, як налагоджуються справи на роботі і вдома, як примножуються ваші доходи.

Тельці. Для вас початок весни ознаменується періодом спокою, за яким буде вибух емоцій. Завершиться все інтенсивною і прибутковою діяльністю.

Близнюки. Ваша дотепність приверне увагу протилежної статі. У самотніх є шанс зустріти свою половинку, а у сімейних — зміцнити стосунки.

Раки. Тиждень буде сповнений поривами, діловими переговорами, з’являться нові тенденції на роботі. Можливі відрядження, переїзди.

Леви. У вас цього тижня можуть бути закладені основи перспективних проектів. Потрібно лише чітко сформувати ідею й задати необхідний напрямок.

Діви. На вас чекає висока активність. За бажання ви зможете зробити багато справ. Вдалий час для планування і початку власного бізнесу.

Терези. Цей період принесе вам успіх у всіх сферах. Особливо плідним буде початок тижня — він ознаменується важливими змінами на роботі.

Скорпіони. Ви за бажання зумієте зробити багато чого. Тиждень буде успішним у бізнесі й у фінансовому плані. Можливе одержання премії чи повернення боргу.

Стрільці. Вам треба частіше спілкуватися з професіоналами — це допоможе знайти нові шляхи вирішення питань, які накопичилися, і досягти успіху в розпочатих справах.

Козероги. Ви зумієте зберегти свою працездатність і гарний настрій. Ділові зустрічі й спілкування з друзями надихнуть на нові ідеї й задуми.

Водолії. У цей період вам не варто контролювати геть усе, деякі події можуть відбуватися й самі. Вільний час можете присвятити творчості.

Риби. Цей тиждень буде вдалим для кардинальних змін, початку серйозних стосунків і нових проектів. Можете планувати важливі переговори.