Так, ворог вів вогонь зі стрілецької зброї в районі н. п. Південне і Талаківка. Унаслідок обстрілу один військовослужбовець ЗСУ дістав вогнепальне поранення. В передмісті Авдіївки й у районі Водяного, що на Приазов’ї, окупанти відкривали вогонь із гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а в районі Мар’їнки — здійснили неприцільні постріли з автоматичних гранатометів.

«У двох випадках противник обстріляв позиції українських підрозділів одночасно з вимогою тиші, нібито через обстріл нашими воїнами. Крім того, в одному випадку мав місце неправдивий запит на тишу з боку збройних сил Російської Федерації, що свідчить про широкомасштабне використання противником маніпуляцій і викривлення інформації для досягнення власних цілей», — інформує прес-центр ОС.

Також повідомляється, що неподалік села Чермалик затримано військовослужбовця окупаційних сил РФ, який намагався дістатись українських позицій: «Під час затримання противник завдав нашому солдату легкого поранення холодною зброєю. У відповідь той застосував штатну зброю і затримав окупанта».