Старт її роботі дали заступник начальника ГУНП в Луганській області Юрій Слухаєнко, координатор програм ООН Аліна Лєбєдєва та голова військово-цивільної адміністрації селища Трьохізбенка Володимир Гайворонський.

На поліцейській станції облаштовано службовий кабінет. Усі приміщення доступні для маломобільних груп населення. Діти, які з батьками відвідуватимуть станцію, не нудьгуватимуть під час спілкування дорослих, а матимуть змогу пограти або почитати, вмостившись у зручному кріслі.

Капітальний ремонт приміщення станції здійснено у межах програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

«Таку сучасну поліцейську станцію ми відремонтували та облаштували завдяки тісній співпраці, — зазначив Юрій Слухаєнко. — Щира вдячність керівництву територіальної громади та району за вашу підтримку й допомогу. Поліцейським, які нестимуть службу у селищі Трьохізбенка, наголошую, що на вас покладено велику відповідальність. Ви повинні щодня власним прикладом показувати, що поліція працює для людей і заради їхніх благополуччя та безпеки». Також він висловив вдячність партнерам із ПРООН.

Фото відділу комунікації поліції Луганської області.