За даними прес-центру штабу ООС, бойовики використали міномети 82-го калібру та великокаліберні кулемети неподалік Лебединського.

Найчастіше противник обстрілював наших воїнів в районі населених пунктів Жолобок, Славне, Піски. На цих напрямках ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу Павлополя російсько-окупаційні війська гатили з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, а також — стрілецької зброї.

Неподалік Луганського бойовики провокували неприцільними пострілами з ручного протитанкового, а біля Шумів — станкового протитанкового гранатометів.

«Метою провокацій окупантів минулої доби було створення осередків напруження вздовж всієї лінії розмежування та дискредитація ЗС України безпідставними звинуваченнями у порушенні режиму припинення вогню, для цього окупанти традиційно використовували маніпуляції з введенням режиму тиші. Про всі факти порушень проросійських збройних формувань повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону СЦКК. Бойових втрат серед наших воїнів немає», — зазначили у штабі.