Під час концерту «Тобі, коханій».

Гала-концерт до відкриття, обіцяють у театрі, стане яскравим стартом нової сторінки в історії Національної оперети України.

«Будемо безмежно раді зустріти вас на нашій головній сцені! Ми підготували для вас справжню музичну феєрію! У яскравій шоу-програмі — вся палітра стилів та жанрів, у яких працює сучасний музичний театр європейського зразка. Улюблені номери прозвучать у виконанні найяскравіших артистів театру. Дивовижний світ гри, що інтригує, співу, що чарує, танцю, що запалює та полонить серця, а святкова атмосфера подарує гарний настрій!» — йдеться в анонсі майбутньої події.

Тим часом у переддень жіночого свята всі чоловіки мали можливість приємно здивувати свою другу половинку, матусю, доньку чи, можливо, колегу й подарувати їм феєрверк емоцій під час святкового концерту «Тобі, коханій!», який відбувся на сцені театру у фойє. Там справжньою одою жінці була концертна програма, до якої увійшли кращі світові музичні зразки: від оперети, мюзиклу й опери до естрадного виконання сучасних хітів. Особливо вражаючими були «Je sui malade» у виконанні заслуженої артистки України Асі Середи-Голдун та «Намалюй мені ніч» геніального Михайла Скорика на слова Миколи Петренка у виконанні народного артиста України Сергія Авдєєва. Довго своїми оплесками глядачі дякували артистам і за «Гуцулку Ксеню» та інші хіти — любовні оди жінці.

Фото автора.