Під головуванням Президента Володимира Зеленського відбулася традиційна нарада з Головою Верховної Ради Дмитром Разумковим, Першим заступником Голови Верховної Ради Русланом Стефанчуком, очільниками парламентських комітетів та іншими народними депутатами, а також з представниками Кабінету Міністрів щодо розгляду законопроектів на виконання передвиборчої програми глави держави.

Зокрема, наступного пленарного тижня парламентарії мають розглянути останній законопроект, який узаконить електронний паспорт у додатку «Дія». «У нас буде найповніший перелік життєвих ситуацій, коли українці зможуть застосувати цифровий паспорт без паперового чи пластикового аналога. Ми прагнемо до того, щоб відбулася повна діджиталізація документів і послуг, ми маємо зробити державу у смартфоні», — зазначив Володимир Зеленський. До речі, Україна — одна з перших у світі країн, що запровадила цифровий паспорт у смартфоні.

Також народні депутати розглянуть законопроекти щодо захисту боржників від колекторів, щодо реформування СБУ та євроінтеграційні ініціативи. На нараді обговорили й необхідність напрацювання пакета законопроектів щодо впровадження накопичувальної пенсійної системи та запуску Міністерства аграрної політики.