Багатотисячна акція-мітинг на підтримку курсу Президента вчора відбувалася у столичному Маріїнському парку. Активісти знову наголошували, що приїхали зі всіх куточків України підтримати курс Президента та зберегти мир і злагоду в суспільстві. «Європі — так! Безладам — ні», — скандували мітингувальники.
Народний депутат Владислав Лук’янов наголошував, що серця багатьох українців тягнуться до Росії та Білорусі. Однак багато економічних інтересів країни і в Європі. Отже, на нинішньому етапі, на його переконання, заради національних інтересів треба за спільним столом переговорів вирішити всі спірні моменти, але без закордонних посередників, які тиснуть на країну.
«На відміну від майданівських політиків із гучними обіцянками, Президент України Віктор Янукович планомірно виконує взяті на себе зобов’язання, які гарантують стабільний розвиток країни і підтримку курсу на євроінтеграцію. Глава держави не боїться приймати непопулярні рішення, що свідчить про стійкість його позиції», — заявив учора народний депутат Сергій Горохов.
Мітинг на підтримку курсу влади біля стін Верховної Ради триватиме й сьогодні.