Перевірці готовності сил і засобів Національної гвардії України до виконання визначених завдань була присвячена робоча поїздка командувача НГУ генерал-полковника Миколи Балана до району проведення Операції об’єднаних сил на Донеччині (на знімку).

Командувач відвідав блокпости, де перевірив умови несення служби гвардійців та їхній морально-психологічний стан. Особливу увагу Микола Балан приділив питанням всебічного забезпечення та готовності підрозділів до виконання службово-бойових завдань.

Про оперативну обстановку доповів заступник командувача Операції об’єднаних сил з питань застосування сил та засобів НГУ генерал-майор Гусейн Вісханов.

Микола Балан поспілкувався з особовим складом та нагородив військовослужбовців відомчими відзнаками за сумлінне виконання службових обов’язків, особисту мужність і відвагу.

Підсумовуючи результати робочої поїздки, генерал-полковник Микола Балан зазначив: «Підрозділи Національної гвардії мають значний досвід ведення бойових дій та оснащення. Ми готові захищати державу, її територіальну цілісність і недоторканність. Наша країна має професійних і вмотивованих військовослужбовців».

Вл. інф.

Фото прес-центру штабу Об’єднаних сил.