Учні пропонуватимуть клієнтам своєї компанії рекламно-сувенірні вироби та унікальні подарунки: футболки, чашки, еко-торбинки, пазли тощо з малюнками, фотографіями і логотипами замовника. Необхідні для цього витратні матеріали та сучасне обладнання для сублімації гімназія отримала від ГО «Агенція креативного розвитку» в рамках проекту «Заснування соціальних шкільних підприємств у сільській місцевості та малих містах України для заохочення молоді до соціального підприємництва в Івано-Франківській, Житомирській та Донецькій областях».

Завдяки участі у роботі шкільного підприємства восьми- і дев’ятикласники спробують себе у ролі директорів, дизайнерів, бухгалтерів та маркетологів й опанують основи роботи з графічним редактором Adobe Photoshop. Школярі здобудуть навички бізнес-планування та управління власною фірмою на всіх етапах: від реєстрації й організації виробництва до збуту.

Нині юні підприємці шукають замовників для своєї продукції. Отриману виручку учні планують витратити на утеплення будівлі рідної гімназії.