На знімку: голова Жмеринської райдержадміністрації Інна Цимбал вручає хліб-сіль новоселу Віталію Столярову, крайній ліворуч голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Віталій Столяров, якому нині 24 роки, виріс без батьків. Незважаючи на це, зумів здобути освіту у Барському автодорожньому коледжі. Має спеціальність організатора пасажирських та вантажних перевезень. Створив сім’ю. Нині працює у Києві. 2-кімнатну квартиру для нього підібрали у Жмеринці на вторинному ринку за кошти державної цільової субвенції.

Нелегка доля також у 23-річного Максима Мазура. Він разом з молодшим братом Андрієм у дитинстві проживали у нестерпних умовах. Щоб врятувати дітей, працівники відповідної служби змушені були забрати їх з сім’ї. Максим проживав у прийомній сім’ї в іншому районі. Після закінчення навчання у школі вступив до Іллінецького аграрного коледжу. Закінчивши його, повернувся у рідне село Жуківці Жмеринського району.

Для нього купили 1-кімнатну квартиру у Жмеринці так само за державні кошти.

Ключі новоселам вручив голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов, а керівниця Жмеринської РДА Інна Цимбал переступила поріг їхніх осель з хлібом-сіллю.

За її словами, нині у Жмеринці підшукують житло для ще однієї дитини-сироти — Олексія Гуменного. Незабаром і він стане щасливим новоселом.

Фото з сайту Вінницької облдержадміністрації.