За даними прес-центру штабу ООС, поблизу Пісків противник двічі вів вогонь з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Луганського окупанти гатили із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

У районі Водяного, що на Приазов’ї, бойовики тричі лупили з артилерійських установок 122-го калібру, мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів. Неподалік Новотошківського противник здійснював обстріли зі стрілецької зброї. Біля Золотого — з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«Унаслідок ворожих обстрілів один військовий зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров’я пораненого — середньої тяжкості. На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про всі факти порушень з боку окупантів Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм», — ідеться в повідомленні штабу.