До 25-ї річниці проголошення Конституції України і напередодні дня визволення від російських окупантів українських міст Слов’янська, Краматорська, Дружківки та Костянтинівки військовослужбовці бригади імені Чорних Запорожців запустили прапор України в бік тимчасово окупованого Донецька.

Запуск прапора на синіх і жовтих кульках був здійснений неподалік легендарної шахти «Бутовка» за підтримки громадської організації «Третя сила» на чолі із Владом Івановим.

«Для населення окупованих територій, яке тимчасово відірване ворогом від нашої країни, синьо-жовтий прапор у небі став привітанням з нагоди 25-річчя Конституції України та 7-ї річниці визволення від російських окупантів українських міст півночі Донеччини. Також запуск нашого прапора підтверджує жителям окупованих ворогом міст, що про них пам’ятають і не забувають», — зазначили у 72-й ОМБр імені Чорних Запорожців.

У бригаді наголосили також, що проведений захід привертає увагу російських окупантів до того, що український стяг майорітиме над визволеним Донецьком. «Адже окупація не є вічною, і за всі злочини доведеться відповідати, — заявили українські захисники. — Донецьк — це Україна!»

Фото 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців.