Зранку в структурних підрозділах нагороджували кращих працівників, після чого на майданчику перед будівлею управління відбувся святковий захід для усього колективу. На урочистостях наголошувалося, що порт зберігає провідні позиції й залишається у п’ятірці найуспішніших в Україні завдяки відданій праці та внеску кожного працівника.

— Запорука благополуччя наших родин — це успішна робота рідного порту, його процвітання і розвиток, незважаючи ні на які обставини, — зазначив в. о. директора ДП «Маріупольський морський торговий порт» Ігор Барський. —Коли світову економіку майже паралізувала пандемія коронавірусу, ми змогли відпрацювати з прибутком, наростили обсяги вантажоперевалки, перейшли на п’ятиденку та підвищили зарплатню. І надалі робитимемо все можливе, щоб підприємство ставало сильнішим та успішнішим, а портовики заробляли більше.

Нагороди за сумлінну працю, внесок у розвиток галузі та підприємства отримали десятки працівників Маріупольського порту — від Міністерства інфраструктури, Асоціації портів, міського голови та Профспілки працівників морського транспорту. Чимало портовиків отримали посвідчення ветеранів ДП «ММТП».



Фото зі сторінки ДП «Маріупольський морський торговельний порт» у Фейсбуці.