Нещодавно ввели в дію комунальну пекарню, ЦНАП, капітально відремонтували Будинок культури, облаштували два міні-футбольних поля зі штучним покриттям, перекрили шість будівель закладів освіти та облаштували їхні фасади...

А нині проводять капітальний ремонт даху та облаштування фасаду будівлі початкових класів Старосільської школи. Бо хочуть, щоб діти навчалися у комфортних умовах. А у цій школі — понад 1100 учнів.

Старосільський сільський голова Михайло Кузьмич, як вмілий і дбайливий господарник, бережливо використовує кожну копійку громади. Роботи в приміщенні початкових класів виконують за власні кошти — а це півтора мільйона гривень.

— А у школі в селі Вежиця, де 280 учнів, за залишки освітньої субвенції добудовуємо до приміщення навчального закладу спортивний зал. На це піде 7 мільйонів 50 гривень, — розповідає Михайло Кузьмич. — Інше село громади — Переходичі — з населенням 800 осіб фактично не мало клубу. Точніше, він був, тільки аварійний, не підлягав ремонту. Тому громада вирішила збудувати новий. Для цього по соцеконому отримали півтора мільйона гривень та ще вклали у будівництво мільйон гривень власних коштів. Уже зводимо стіни нового клубу.